AMSTERDAM - Bonnie St. Claire zou het leven niet meer zien zitten. Naar verluidt wil de 61-jarige zangeres een einde aan haar leven maken omdat haar man Anne-Jan haar heeft verlaten. Ze zou ook weer naar de fles hebben gegrepen.

"Bonnie belde vorige week naar de redactie", vertelt Privé-journalist Jan Uriot aan De Telegraaf. "Het afgelopen half jaar is er zoveel in haar huwelijk gebeurd, dat zij nog maar één uitweg zag."

De zangeres en haar man zouden rond en na kerst veel ruzie hebben gehad. Bonnie kwam er ook achter dat Anne-Jan, met wie ze eind 2004 trouwde, autistisch is. "Ze vertelde me: ik had deze man nooit willen trouwen als ik had geweten dat hij autist is."

Uriot, die Bonnie naar eigen zeggen al jaren volgt, zocht ook contact met de echtgenoot van de zangeres. "Dit zijn allemaal verzinsels van Bonnie", verzekerde hij de journalist. "Bonnie drinkt weer."

Trots

Eind januari zei Bonnie trots te zijn dat ze nog steeds iets betekent in de showbusiness. De zangeres, die jarenlang verslaafd was aan alcohol, ging weer nuchter door het leven en was nog altijd druk bezig met haar zangcarrière.

Het management van Bonnie St. Claire was dinsdagavond niet bereikbaar voor commentaar.