AMSTERDAM - Martijn Krabbé is dinsdag uitgeroepen tot 'Papa met Flair 2011'. Het tijdschrift zegt te bewonderen hoe de presentator het afgelopen jaar het vaderschap heeft weten te combineren met zijn drukke carrière.

Krabbé nam het afgelopen jaar een groot deel van de opvoeding op zich, toen zijn vrouw Amanda vier maanden met Sea Shepherd naar Antartica ging. De presentator woont momenteel gescheiden van Amanda, en zorgde een tijdje in zijn eentje voor hun kinderen.

Tijdens Amanda's afwezigheid kreeg Krabbé een heel andere kijk op de rol van zijn vrouw binnen het gezin.

"Ik kom er nu pas achter wat erbij komt kijken om het goed én liefdevol te doen. Ik dacht altijd: papa werkt keihard, ik ben de kostwinner, ik doe het best goed. Nu weet ik dat het juist om de kleine dingen draait. Dat je de namen kent van vriendjes en vriendinnetjes en doorhebt of je kinderen judo nou wel echt zo leuk vinden", laat Krabbé weten aan Flair.

flair
Martijn en Tooske op de cover van de nieuwe Flair

Tooske Ragas

Tooske Ragas, getrouwd met musicalster Bastiaan Ragas, werd door het vrouwenblad uitgeroepen tot 'Mama met Flair'. De presentatrice heeft vier kinderen, maar heeft daarnaast ook een glanzende carrière.