AMSTERDAM - Tori Spelling en haar echtgenoot Dean McDermott verwachten hun derde kind. De 37-jarige actrice, vooral bekend van Beverly Hills 90210, moet in het najaar bevallen.

Spelling maakte het blije nieuws via Twitter wereldkundig. "Het is officieel, Dean en ik zijn in verwachting."

De blondine hintte in februari al dat ze klaar was voor gezinsuitbreiding. Zondag was ze aanwezig bij de awardshow van de Gay & Lesbian Alliance Against Defamation, waar haar bollende buikje alle aandacht trok.

"Ik weet dat er veel is gespeculeerd en ik wilde dat iedereen het van mij zou horen", begon Spelling maandag haar tweet.

Realityserie

Spelling en McDermott hebben al twee kinderen, zoon Liam van 4 en dochter Stella van 2,5. De 44-jarige McDermott heeft bovendien een 12-jarige zoon uit een eerder huwelijk. Het leven van het gezin wordt door camera's gevolgd voor de realityserie Tori & Dean: Home Sweet Hollywood.

tori spelling
Tori Spelling werd zondag gespot met een buikje. Foto: Wenn

Spelling, dochter van wijlen televisiemagnaat Aaron Spelling, en McDermott leerden elkaar in 2005 kennen op de filmset van Mind over Murder. Een jaar later trouwden ze op een privé-eiland.

Vorig jaar deden de tortelduifjes hun bruiloft nog eens dunnetjes over, in de hoop geruchten over een scheiding te ontzenuwen.