AMSTERDAM - Channing Tatum scoort punten bij zijn vrouw door na elk toiletbezoek de wc-bril naar beneden te doen. De 30-jarige acteur wil een goede echtgenoot zijn voor Jenna Dewan en denkt dat het een voordeel is dat hij met vrouwen is opgegroeid.

"Ik doe altijd de toiletbril naar beneden", vertelt Tatum in een interview met het Amerikaanse tijdschrift People.

"Maar ik ben dan ook opgegroeid met vrouwen. Ik kreeg grote problemen als ik de bril niet omlaag deed. Het zit echt in me gestampt."

Actrice Dewan ziet het als een groot voordeel dat de Step Up-acteur is opgegroeid omringd door vrouwen. "Hij begrijpt waar meisjes vandaan komen en wat we willen."

Kleine gebaren

De tortelduifjes zien de kleine gebaren als het geheime ingrediënt van een goed huwelijk. "We doen verschillende dingen om elkaar een speciaal gevoel te geven", zegt de 30-jarige Dewan. "Ik probeer hem iedere dag een kus of knuffel te geven en 'ik hou van je' te zeggen. Hij doet dat ook."

Tatum en Dewan leerden elkaar in 2006 kennen tijdens de opnames van de dansfilm Step Up. De tegenspelers beloofden elkaar bijna twee jaar geleden eeuwige trouw in Malibu.