AMSTERDAM - Nu Victoria Beckham weet dat ze de door haar zo gewenste dochter krijgt, is de voetbalvrouw naarstig op zoek naar een naam voor de kleine. Geïnspireerd door Santa Monica, een buitenwijk van Los Angeles, is Santa een optie als naam voor baby Beckham.

“Victoria vindt dat Santa Beckham mooi klinkt en ze wil iets unieks. David heeft liever een meer traditionele naam, maar zal uiteindelijk wel meegaan in wat zij kiest”, vertelt een bron aan de Britse tabloid

The Sun

.

Kledinglijn

Ondertussen neemt David (35), met wie Victoria zoons Brooklyn (12), Romeo (8) en Cruz (6) heeft, de rol van modeontwerper over van zijn vrouw. Samen met Snoop Dogg is hij van plan een hippe kledinglijn voor baby’s uit te brengen.

“Ik vind het leuk om een Babygro-lijn met babyschoentjes op te zetten met David Beckham. Het wordt hartstikke hip. Het is fantastisch nieuws dat ze een kindje krijgen”, aldus de rapper.

Hip-hop

Ook onthult Snoop dat hij graag wil dat David rapt op een van zijn nieuwe albums en dat hij de Engelse voetballer altijd zijn muziek stuurt nog voor het af is.

“Altijd als ik een nieuwe plaat maak, stuur ik hem een exemplaar. Hij is als een broer voor mij, hij is mijn maatje. Ik hou van voetbal zoals hij van hip-hop houdt. Beckham moet blijven doen wat hij nu doet. Hij is een geweldige vader”, zegt hij in The Daily Mirror.

Snoop hoopt tevens dat baby Beckham later kan spelen met zijn dochter Cori, die liefkozend ‘Chocolate’ wordt genoemd.