AMSTERDAM - Amanda Seyfreid blijft vaag over haar relatie met Ryan Phillippe. In een interview met Elle gaf ze vorige maand nog toe inderdaad met hem gezien te zijn. Maar in een gesprek met NU.nl laat de 25-jarige actrice weinig los over hun vermeende relatie.

Op de vraag of ze samen met de 36-jarige Phillippe een stelletje vormt, antwoord ze glimlachend: "Dat weet ik niet, dat zou je aan hem moeten vragen."

Seyfried was in Londen voor promotie van haar nieuwe film Red Riding Hood, maar enkele dagen eerder was ze gespot met Phillipe in Parijs.

Als ze geconfronteerd wordt met dit feit, wuift de actrice dit lachend weg als toeval. "Nee, ik zou niet willen zeggen dat ik daar was voor een vriendje."

Seyfried en Phillipe leerden elkaar kennen op een Halloweenfeest in oktober 2010 en sindsdien gaan er geruchten dat het tweetal het meer dan goed met elkaar kan vinden.

Phillipe was tot 2006 getrouwd met Reese Witherspoon, met wie hij twee kinderen heeft. In maart maakte een ex bekend zwanger te zijn van de acteur.