AMSTERDAM - Rapper Unorthadox heeft zich ernstiger misdragen dan hij zelf beweert. Zijn relatie met Anouk liep vorig jaar op de klippen omdat hij vreemdging. Volgens de zangeres bleef het niet bij een slippertje, maar bedroog hij haar anderhalf jaar lang met meerdere vrouwen.

"Hij is als een beest tekeergegaan in m'n eigen huis. Hij had met dertien vrouwen contact op een manier die ik niet gepast vind", onthult Anouk vrijdag in de ochtendshow van Giel Beelen.

"Met acht vrouwen had hij seks. Niet één keer, maar dat heeft anderhalf jaar geduurd."

De rapper, die geboren werd als Robert Coenen, dook het bed in met vrouwen die Anouk goed kende. "Ze kwamen bij me over de vloer. Ze waren vriendinnen."

Complot

De zangeres, die vrijdag haar 36e verjaardag viert, werd zo onder meer bedrogen door haar nanny en schoonheidsspecialiste. "En dat gewoon in mijn huis. Het was een soort complot. Iedereen hield zijn mond."

"Het klinkt idioot, maar ik heb niets doorgehad", vertelt ze emotioneel. "De afgelopen periode is heel pijnlijk voor me geweest. Liefde maakt blind, dat is wat het is."

Onzin

De 35-jarige Anouk kan het niet verkroppen dat Unorthadox nu in de media 'zoveel onzin over haar loopt te verkondigen'. De rapper verscheen afgelopen week veel op televisie in verband met zijn documentaire, die zaterdagavond wordt uitgezonden door BNN. "Hij zit daar met krokodillentranen, een beetje sympathie te wekken."

"Hij doet de affaire af als een slippertje en het zou mijn schuld zijn dat hij vreemd is gegaan. Hij verdraait de boel en maakt misbruik van de situatie."

Kinderen

De rapper heeft de hoop dat Anouk weer bij hem terugkomt, maar volgens de zangeres is het nu echt einde verhaal. "Mijn kinderen zijn voor mij nu het belangrijkst."

Anouk en Unorthadox kregen vorig jaar een zoon, genaamd Jesiah Dox. Uit een eerder huwelijk heeft ze nog drie kinderen.