AMSTERDAM - Het gezin van rapper Lange Frans en zijn echtgenote Daniëlle van Aalderen wordt mogelijk over een paar maanden verblijd met de komst van een dochter.

Een arts dacht op een echo van de zwangere buik van Daniëlle een meisje te zien, vertelt de aanstaande moeder vrijdag aan De Telegraaf.

“Frans wilde dolgraag een zusje voor ons zoontje. Nu we dit weten kunnen we helemaal niet meer wachten”, aldus Van Aalderen. Of zoontje Willem er inderdaad een zusje bij krijgt, is wel nog even afwachten. Aan de hand van de twaalfwekencontrole is voor ongeveer zestig procent zeker te zeggen wat het geslacht van de baby wordt.

“Een broertje voor Willem is ook hartstikke leuk”, vindt Van Aalderen. “Het gaat er natuurlijk vooral om dat het kindje gezond is. Het is een cliché, maar wel waar.”

Oktober

Het tweede kindje van Lange Frans en Daniëlle wordt in oktober verwacht. Het stel werd in augustus 2008 ouders van Willem. Die zwangerschap verliep voor Van Aalderen niet geheel zonder problemen: ze lag in het ziekenhuis wegens plotselinge hevige weeën en kreeg eerder te maken met bloedingen.

De huidige zwangerschap verloopt tot nu toe gelukkig een stuk soepeler. “Lichamelijk voel ik me goed en ik ben al lekker aangekomen.”