AMSTERDAM - Angelina Jolie heeft een nieuwe tatoeage. De actrice had de coördinaten van de geboorteplaatsen van haar zes kinderen al op haar arm, maar daar is nu een zevende bijgekomen. Het plaatje is een eerbetoon aan haar man Brad Pitt.

Op de arm van Jolie prijken de coördinaten van plaatsen in Cambodja (Maddox), Vietnam (Pax), Ethiopië (Zahara), Namibië (Shiloh) en Frankrijk (de tweeling Knox en Vivienne).

Doordat daar een zevende lijn bij kwam, gingen er geruchten over een nieuwe adoptie.

Een bron weet echter aan InTouch Weekly te melden dat de nieuwe lichaamsversiering de lengte- en breedtegraad van Pitts geboorteplaats Oklahoma voorstelt.

Nieuwe lijn

“Ze liet de nieuwe lijn zetten in de periode dat zij en Brad met de kinderen terug verhuisden naar Los Angeles. Het staat voor de eenheid van hun gezin”, aldus de bron.

Jolie (35) had al een tatoeage die een eerbetoon aan haar man moet voorstellen. De woorden ‘Whiskey Bravo’ zijn te lezen aan de binnenkant van haar dijbeen.

Whiskey Bravo

“Ohh, dat is iets voor Brad”, zei de actrice toen naar de betekenis ervan gevraagd werd. In het militaire alfabet staat Whiskey Bravo voor de letters W en B. Dit zijn tevens de initialen van Pitt, van wie de echte voornaam William luidt.

De actrice heeft in totaal meer dan veertien tatoeages op haar lichaam, inclusief de letter M als eerbetoon aan haar overleden moeder Marcheline Bertrand, en een kleine letter j ter ere van haar broer James.