AMSTERDAM - Rapper Unorthadox hoopt dat het nog goed komt tussen hem en zangeres Anouk. De relatie van de twee liep eind vorig jaar op de klippen na een slippertje van de rapper.

"Ik weet zeker dat ze nog van me houdt", vertelde Unorthadox dinsdag in RTL Boulevard.

"De essentie van de band tussen haar en mij is super heftige liefde." Unorthadox, die geboren werd als Robert Coenen, leerde Anouk ruim tien jaar geleden kennen tijdens de opnamen voor haar videoclip Michel.

Destijds hadden de twee een korte romance, maar de zangeres maakte daar een einde aan wegens het grote leeftijdsverschil. Begin 2009 liepen de twee elkaar weer tegen het lijf, waarna de vonk opnieuw oversloeg.

Zoon

De liefde tussen de rapper en de zangeres werd vorig jaar bekroond met de geboorte van zoon Jesiah Dox. Een half jaar na zijn geboorte liep de relatie van Unorthadox en Anouk op de klippen.

"Het is heel zonde", blikt de rapper terug in de documentaire Who the F*ck is Dox. "Iets wat zo perfect en mooi was, is zo breekbaar geworden."

Klootzak

De rapper geeft toe dat hij 'bruut is vreemdgegaan'. "Ik ben een stomme klootzak geweest en heb alleen maar achter mijn pik aangelopen. Voor minder had ze me al zes of zeven keer het huis uitgepleurd."

Unorthadox en Anouk hebben de gevolgen van hun breuk nog niet helemaal op een rijtje. "We zijn nog aan het uitzoeken hoe we het best verder kunnen gaan, in verhouding naar elkaar en met die kleine."

Who the F*ck is Dox wordt zaterdagavond uitgezonden door BNN.