AMSTERDAM - Charlie Sheens theatershow is zondagavond een stuk beter in de smaak gevallen bij het publiek dan een dag eerder.

De 45-jarige acteur trapte zaterdag in Detroit zijn Violent Torpedo of Truth-toer af, maar werd tijdens de voorstelling weggehoond door het publiek.

Voor zijn show van zondag in Chicago had Sheen de nodige aanpassingen gedaan. De voorstelling werd dit keer opgevoerd in de vorm van een talkshow, waarbij de acteur werd geïnterviewd door een anonieme presentator.

Sheen beantwoordde vragen over zijn huwelijken, carrière en leven met z'n 'goddesses', de twee vriendinnen die bij hem wonen.

Meer interactie

De acteur liet de korte film die hij tijdens de eerste show vertoonde ditmaal achterwege en zette in op meer interactie met het publiek. De aanpassingen pakten goed uit, want de zaal trakteerde hem aan het einde van de avond op een staande ovatie.

Sheen, die onlangs na veel ruzie werd ontslagen bij Two and a Half Men, trekt in april en mei door de Verenigde Staten en Canada met zijn onemanshow. Hij beloofde van tevoren het 'ware verhaal' te gaan vertellen.

Charlie Sheen in Chicago