AMSTERDAM - Olcay Gulsen kan weer door één deur met producent Robin de Levita. De twee hebben hun conflict over een reallifesoap over Gulsen en haar kledingmerk Supertrash buiten de rechtszaal geschikt. Dat hebben beide partijen laten weten aan De Telegraaf.

Dat hebben beide partijen laten weten aan De Telegraaf.

"De kwestie is gelukkig uit de wereld", reageert Gulsen. "Robin en ik hebben met begrip voor elkaars standpunten de zaak op een goede manier kunnen afwikkelen."

De modeontwerpster en De Levita zouden samen een reallifesoap over Gulsen en haar bedrijf maken, maar na het zien van de pilot veranderde de ontwerpster van gedachten.

Het productiebedrijf van De Levita stapte naar de rechter om Gulsen te dwingen mee te werken aan de show. Volgens de televisiemaker waren er definitieve afspraken gemaakt over de serie, maar de rechter oordeelde in februari dat Gulsen niet mee hoeft te werken aan de reallifeshow.

Overleg

"De uitspraak van de rechter in de kortgedingprocedure tussen partijen gaf aanleiding tot overleg", licht De Levitas bedrijf toe. "Dit heeft tot overeenstemming geleid, waardoor een langdurige bodemprocedure van de baan is."

Ook de producent zelf is tevreden. "Ik ben blij dat Olcay en ik dit alsnog op een positieve wijze hebben kunnen oplossen", reageert De Levita. "Dit geeft ruimte voor wederzijds respect, bijvoorbeeld voor het feit dat Olcay zich bedacht heeft om geen serie te willen maken waarin haar privéleven een rol kan spelen."

De modeontwerpster heeft een relatie met voetballer Edgar Davids. De twee hadden trouwplannen, maar die werden in de koelkast gezet nadat geruchten opdoken over een slippertje van Davids.