Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Prive, Weekend, Story en Party. Met daarin deze week dat Connie Breukhoven ellende heeft, Borsato’s zoon niet naar school kan, Doutzen Kroes wondermelk heeft en Yolanthe dik verliest van Sylvie. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Jammer voor Patricia Paay, maar de ‘Lady Toppers’ gaan niet door. Samen met Connie Breukhoven en Patty Brard wilde ze dolgraag bij Geer, Goor, Froger en Jeroen optreden.

Er waren zelfs al vergaande besprekingen, vertelt Patries in Story. Maar Connie wil niet meer meedoen omdat ze het te druk heeft met prive-problemen. Dat is zacht uitgedrukt.

Op NU.nl  lezen we dat haar dochter Constanza deze week voor de rechter moet komen. Ze zou met haar man en zwager de kluis hebben opengebroken bij papa Hans Breukhoven en voor 2,7 miljoen Euro hebben gestolen. Daarmee heeft Connie inderdaad wel wat anders aan haar gelifte hoofdje dan een optreden met Patty en Patries.

Boogies scheve schaats

Oud wielrenner Michael 'Boogie' Boogerd traint zich suf voor Sterren dansen op het ijs. Het gaat hem goed af want hij zit nog steeds in de show. Blijkbaar heeft hij daarnaast genoeg tijd over voor de vrouwtjes.

Al enige tijd zit Jessica op de tribune, zijn nieuwe vriendin. Maar in Story duikt een andere minnares op, de Belgische Bianca (24). Zij is woest op Boogie, die haar voorgelogen zou hebben. Kort geleden zei de wielrenner haar nog dat het uit was met Jessica. Maar Bianca zag haar gewoon op tv bij de show.

Michael ontkende glashard dat Jessica er was geweest. ‘Wil hij soms de nieuwe Hugh Hefner worden’ snibt ze over dit bedrog. De boze Belgische heeft Boogerd verteld dat ze zijn ‘ veelwijverij’ heeft doorverteld aan Story, maar Michael heeft niet gereageerd. Jammer, wij hadden wel uitleg over zijn scheve schaats gewild.

Zorgenkind Borsato

Na de zomer gaat de oudste zoon van Marco Borsato en Leontine alweer naar de middelbare school. Maar de blonde Luca zal niet als gewone brugpieper naar het plaatselijke lyceum fietsen. Zoonlief schijnt een bijzonder kind te zijn, aldus Leontine. "Hij is een intelligent kind, maar geen studiebol. Hij heeft meer begeleiding nodig."

Luca is daarom aangemeld op een prive-school. Ook het jongere broertje Senna heeft leer-problemen. Hij is dyslectisch en heeft bijles nodig om de klas te kunnen bijbenen. Vader Marco probeert zijn kids zo gewoon mogelijk op te laten groeien.

Hij verhuisde al zijn gouden platen naar kantoor, zodat de koters niet dagelijks geconfronteerd worden met papa’s succes. Ook bezocht hij een psycholoog voor advies over ‘normaal opgroeien’ .

Dat moet bij de Borsato’s met een korreltje zout worden genomen. Want met zulke bekende ouders, zo veel geld, een miljoenenvilla en nu dus een prive-school, is er weinig normaals aan het leven van de Borsato-kinderen.

‘Wow’tzen Kroes

Twee maanden na de geboorte van haar zoontje is topmodel Doutzen Kroes alweer aan het werk. Op Miami doet de Nederlandse blondine een fotoshoot. Niet alleen haar gezicht komt op de foto, nee, Doutzen is al weer volledig in shape.

Haar bureau juicht dat het ongelooflijk is en dat ze mooier is dan ooit, met gigantische borsten. Die komen van de borstvoeding en dat is tevens het afslankgeheim van het topmodel. Geen dieet, geen sport, maar 8 weken na de bevalling alweer een platte buik door moedermelk.

Op internet wordt nog wat gemopperd dat Doutzen een frustrerend voorbeeld is voor gewone moeders, die na een jaar nog 20 kilo overgewicht meezeulen. Maar Doutzen is ‘Wow-tzen’, blij en gelukkig met man en baby en zal binnenkort weer in lingerie voor Victoria’s Secret de catwalk opgaan.

Yo versus Syl

Yolanthe en Sylvie zijn beiden voetbalvrouw. Waarom wordt Sylvie van der Vaart dan niet gezien als golddigger en Yolanthe Sneijder wel? Prive zet de verschillen op een rijtje. Sylvie is echt en charmant, Yolanthe doet alsof. Van binnen is zij eigenlijk Dynasty-bitch Joan Collins.

Sylvie is elegant, Yolanthe te bloot en ordinair. Sylvie heeft zelf een carriere, Yolanthe lift mee op het succes van man Wesley en haar tv-programma’s floppen. Sylvie’s reputatie is smetteloos, aan Yolanthe kleeft de ordinaire breuk van Jan Smit met de ruzie om de huisraad.

Geen al te beste score voor Yolanthe dus. Ook vreest het blad dat de presentatie van Ivo Niehe’s Tv-show voor Yo nog te hoog gegrepen is. "Voorlopig heeft Sylvie de prijzen op zak en moet Yolanthe het allemaal nog zien te bewijzen," concluderen ze meedogenloos.