AMSTERDAM – Volgens Kate Hudson ziet haar moeder Goldie Hawn er naarmate ze ouder wordt steeds beter uit. De actrice (31) is jaloers op het lichaam van de 65-jarige Hawn, dat volgens haar maar weinig tekenen van ouderdom vertoont.

“Ze is zo mooi. Gewoon niet bij te houden! Oké, ik ben dan wel zwanger, maar hoe kan het dat mijn eigen moeder dunner is dan ik? Ze ziet er beter uit, hoe is dat mogelijk?” aldus Hudson in een interview met het Britse dagblad Daily Express.

De blondine, die een kindje verwacht met Muse-zanger Matt Bellamy en met ex-man Chris Robinson al zoon Ryder (7) heeft, zegt dat haar moeder zo gezond is dat de hele familie ervan overtuigd is dat zij iedereen zal overleven.

“Iedereen praat altijd over zijn ouders en wat er met hen zal gebeuren, maar ik weet zeker dat mijn moeder het oudst wordt van ons allemaal!”

Geluk en eerlijkheid

Hudson vertelde onlangs hoe haar ongewone familie haar heeft doen realiseren hoe belangrijk ze het vindt gelukkig en eerlijk te zijn met en tegenover haar geliefden.

De actrice werd grootgebracht door Hawn en stiefvader Kurt Russell, die voor haar zorgde vanaf toen ze drie was, en later kreeg ze er talloze broers en zussen bij. De complexheid van haar eigen jeugd en opvoeding zorgde ervoor dat ze zich niet zo schuldig voelde toen ze scheidde van Ryders vader.

Familie

“Het belangrijkste in Ryders leven is liefde, geluk en eerlijkheid. Ik heb de meest onconventionele familie die je je maar kunt voorstellen. Mijn moeder is twee keer getrouwd geweest voor ze mijn stiefvader Kurt leerde kennen, die toen ook al een huwelijk achter de rug had”, aldus Hudson, wiens biologische vader muzikant Bill Hudson is.

“Ik heb een broer, halfbroers en halfzussen, en we hebben een geweldige band met elkaar. Mijn moeder en stiefvader zijn vaak bij mij in de buurt, we wonen maar een paar straten bij elkaar vandaan. Als je maar eerlijk bent en je intentie is om gelukkig te zijn, kan er niets fout gaan.”