AMSTERDAM – Rihanna heeft toegegeven in de slaapkamer een beetje masochistisch te zijn. De zangeres vertelt openhartig dat zij graag gedomineerd, vastgebonden en geslagen wordt.

“Ik hou van het gevoel iemands meisje te zijn en ik vind het leuk om vastgebonden en geslagen te worden. Maar het moet wel spontaan gaan”, zegt Rihanna (23) over haar seksleven in een interview met Rolling Stone magazine.

“Het gebruik van zweepjes en handboeien is te gepland. Dan moet je halverwege stoppen en op zoek gaan naar de zweep. Ik heb liever dat mannen hun handen gebruiken.”

Jeugd

Rihanna, die in februari 2009 in elkaar werd geslagen door ex-vriend Chris Brown, is in het interview ook open over haar moeilijke jeugd. Toen zij pas negen jaar oud was, rookte haar vader Ronald Fenty crack waar zij bij was.

De zangeres denkt dat haar levensstijl mede beïnvloed wordt door wat zij als kind in haar omgeving zag gebeuren. “Ik ben een beetje masochistisch, wat ik me onlangs pas realiseerde. Ik denk dat dat normaal is voor kinderen die te maken hebben gehad met misbruik.”

“Op vrijdag was ik altijd bang, want dan kon mijn vader dronken thuiskomen. Op die dag kreeg hij zijn salaris en de helft ervan ging gelijk op aan alcohol”, zegt ze over haar jonge jaren.

Touwtjes in handen

Rihanna, die onlangs nog gelinkt werd aan acteur Colin Farrell, ziet ook een verband tussen haar wensen in de slaapkamer en haar hectische carrière.

“In het dagelijks leven heb ik graag de touwtjes in handen, maar ik hou ervan onderdanig te zijn in bed. Daar kan ik een kleine dame zijn en een man hebben die het initiatief neemt. Dat is sexy.”

“Ik werk hard en neem veel belangrijke besluiten elke dag, dus in bed geniet ik het liefst van de intimiteit als een echt meisje.”