AMSTERDAM - Quinty Trustfull wil niet in de Playboy vanwege haar kinderen. De 39-jarige presentatrice werd onlangs gevraagd door hoofdredacteur Jan Heemskerk tijdens een uitzending van Koffietijd.

Hoewel Trustfull niet op het aanbod ingaat, is ze wel gevleid. "Ik vind het een eer", vertelt ze in een interview met 100% NL Magazine. "Ze kunnen elk moppie van twintig krijgen, maar vragen mij."

Quinty, die twee kinderen heeft met oud-voetballer Orlando Trustfull, vindt dat ze geen naaktshoot kan doen vanwege haar kroost.

"Ik twijfel er niet aan dat het heel hip en mooi zou zijn", legt ze uit. "Maar ik heb wel kinderen. En hoe 'niet cool' is het als je op school komt en je moeder in haar blootje in de aula hangt. Of met haar blote billen bij Heren 1 in de hockeykleedkamer."

De presentatrice heeft het aanbod niet officieel afgewezen. "Maar ik ga het ook niet doen", verzekert ze. Quinty kreeg wel veel leuke reacties, waaronder van haar man. "Die moest erg lachen. Hij noemt me nu voor de grap 'playmate' en 'seksbom'."