AMSTERDAM - Jim Bakkum ziet zichzelf niet zo snel vreemdgaan. De 23-jarige musicalster is momenteel verloofd met Bettina Holwerda, en is ervan overtuigd dat hij nooit meer een ander wil. "Ik wil alleen maar bij Bettina blijven", zegt hij deze week in Flair.

Bakkum heeft in zijn leven alleen maar serieuze relaties gehad, bekent hij in het tijdschrift. "Ik was nooit een flierefluiter die van de een naar de ander ging. Vanaf mijn vijftiende ben ik al 'bezet', op wat korte periodes na."

Bakkum kan zich niet voorstellen dat hij gelukkig zou worden van gefladder. "Laatst in de sportschool hoorde ik een gesprek. In de kleedkamer stond iemand op te scheppen dat hij zijn buurmeisje 'ook nog even had gepakt'. Tsja, misschien ben je dan even stoer voor je vrienden, maar ik vraag me af of je 's avonds gelukkig in bed ligt."

Zenuwachtig

Last van bindingsangst heeft Bakkum niet, en aangezien hij naar eigen zeggen nooit meer een andere vrouw wil, wordt hij ook niet zenuwachtig van het idee dat hij die niet meer gaat krijgen.

"Dat is ook de reden dat ik haar ten huwelijk heb gevraagd. Als ik ook maar iets van twijfel had gevoeld, had ik dat toch niet gedaan?"

Bakkum leerde zijn toekomstige vrouw kennen in januari 2006, op de set van hun musical Grease. Vorig jaar maakte het stel bekend te gaan trouwen.