AMSTERDAM - Zsa Zsa Gabor is voor de zoveelste keer opgenomen in het ziekenhuis. De man van de 94-jarige Hollywood-legende vreest dat het dit keer echt fout afloopt.

Gabors echtgenoot Frédéric Prinz von Anhalt schakelde medische hulp in, omdat de actrice bloed begon op te hoesten en nauwelijks kon ademen.

Daarop werd ze van haar villa in Beverly Hills naar het ziekenhuis gebracht. Von Anhalt laat aan de Amerikaanse entertainmentsite TMZ weten dat hij 'vreest dat we haar deze keer echt verliezen'.

De diva sukkelt al enige tijd met haar gezondheid. Sinds haar rechterbeen in januari deels werd afgezet, lag ze regelmatig in het ziekenhuis. Vorige week belandde ze nog in het ziekenhuis nadat ze van slag raakte door de dood van actrice Elizabeth Taylor.

Films

Zsa Zsa Gabor werd in 1917 geboren in de Hongaarse hoofdstad Boedapest. De diva speelde in ongeveer veertig films en was vaak op televisie te zien.

Meer dan door haar carrière als actrice kreeg zij bekendheid door haar vele huwelijken. Zsa Zsa Gabor is met negen mannen in het huwelijk getreden.

Zij scheidde zeven keer en één huwelijk werd geannuleerd. Sinds augustus 1986 is ze getrouwd met Frédéric Prinz von Anhalt. Vorige week overleed Gabors vriendin Elizabeth Taylor.