Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Prive, Weekend, Story en Party. Met daarin deze week dat Katja en Yolanthe zwanger zijn, de Engelse prinses een goudmijn is, de stiekeme vakantie van Max en Lex en dat het duurste voetbalhuis van Nederland bijna klaar is. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Grote ophef was er over de vakantievilla die Willem-Alexander en Maxima in Mozambique lieten bouwen. Te duur, te afgelegen, politiek incorrect, enzovoort.

De premier moest er aan te pas komen en het prinselijk paar beloofde -onder protest- het huis te verkopen. Dat lukt niet zo snel en in de tussentijd gaan Lex en Max er gewoon lekker op vakantie.

Het huis van 1,4 miljoen is helemaal klaar en volgens Prive vliegen de Oranjes er regelmatig naar toe. In het geheim, want de prive-tripjes gaan ons, de bevolking, niks aan. ‘Top Secret’ smult het weekblad dan ook.

Meestal is Prive erg koningsgezind, maar deze stiekeme vakanties vinden ze wel heel ondeugend van Alexander en Maxima.

Boze Katja

Katja Schuurman kan zich weer boos maken. De actrice moppert altijd als er wordt gesuggereerd dat ze zwanger is, ‘terwijl ik net zwaar heb getafeld’ . Dat weet Prive ook, maar toch vraagt het blad zich af of de brunette in verwachting is.

Waarom? Omdat ze A:een wijde jurk draagt, B:breed glimlacht, C: omdat dochter Semmie al bijna 1 is en het hoog tijd wordt voor nummer 2 en D:omdat ze met haar 36 niet meer de jonste is, mocht ze nog meer kinderen willen. Conclusie: Katja is zwanger!

Baby Yo

Ook Yolanthe zou zwanger zijn, van Wesley. Dat meent tenminste Party. Ze vierde in Nieuwegein haar verjaardag met een disco-feest. Wesley zelf was niet verkleed, veel gasten wel. Yolanthe droeg een ultra-kort rokje, torenhoge hakken en een glittertopje.

Op haar hoofd een vrolijke disco-bol. Ze is recent veel afgevallen en is nu echt superslank. Daarom is het ook zo grappig dat Party zegt dat ze zwanger is. Ze zetten een grote gele pijl richting de afgetrainde buik van de brunette met ‘ De grote vraag is of Yolanthe stiekem al zwanger is’.

Het blad had even kunnen checken of de jarige job aan de champagne had gezeten of haar feest met een Spaatje vierde. Dan hadden ze het zeker geweten.

Copy-Kate

De aanstaande bruid van Prins William is helemaal hot in Engeland. Alles wat Kate doet of aanheeft, vindt navolging. Zo was de Burberry-jas (750 euro) die ze droeg, de dag erna uitverkocht.De oorbellen van de verlovingsfoto (230 euro): twee vrouwen vochten om het allerlaatste paar.

De beige jurk van 185 euro: uitverkocht, al voor de foto werd gepubliceerd. Pa en ma Middleton verdienen ook goed aan hun dochter. Ze verkopen cadeau-artikelen en de souvernirs vliegen de deur uit. Het miljoen Pond dat de ouders aan de Royal wedding bijdragen, hebben ze al dubbel en dwars terugverdiend.

Ook Weekend pikt een graantje mee. Het blad promoot een gezellige busreis naar Londen. Op de huwelijksdag kunnen reizigers in het hotel op tv het huwelijk volgen. Voor 440 euro ben je er bij op de grote dag. Nou ja, in de buurt in elk geval.

Duurste voetbalhuis

‘Nou nou’ en ‘poeh poeh’ pruttelde iedereen zuinig toen Patrick Kluivert een groot huis liet bouwen in Blaricum. Dat zijn gezin 6 (stief) kinderen en een roedel zwerfhonden telt, werd even vergeten. Maar er is een voetbalcollega die lacht om het stulpje van Patrick.

Dennis Bergkamp blijkt in datzelfde dorp een nog veel duurder huis te laten bouwen. Hij kocht een stuk grond met huis voor 5,4 miljoen. Dat liet hij afbreken en er een nieuw landhuis op bouwen. Totale kosten: 11 miljoen. ‘Nog nooit vertoond in Nederlandse voetballerij en showbizz’ kopt Weekend.

En ‘ Voor zijn 4 kinderen is elk een ruimte beschikbaar ter grootte van een rijtjeshuis’ . Ook rekenen ze ons even de maandlasten voor. Dennis moet elke maand 24.000 euro ophoesten en dat is na aftrek van de belasting. Maar voor de ‘rijkste voetballer van Nederland’ is dat blijkbaar geen enkel probleem.

Pikante liefdesleugens

Story zet voor ons op een rijtje welke BN’ ners allemaal logen over hun relatie. Het blijkt dat er op en buiten de ‘Gooische Matras’ heel wat afgerommeld wordt. Jan Smit bedroog Yolanthe met Liza. Maar Yolanthe dook op Wesley, ook al ontkende ze dit. Totdat de filmbeelden bekend werden.

Wendy van Dijk was heel collegiaal met baas Erland. Ondanks foto’s bleven ze een jaar hun relatie ontkennen. Tatjana Simic werd door Ronny bedrogen met een knappe brunette.

Tat deed zielig in de media, maar al gauw vlogen de valse beschuldigingen over en weer. Connie Breukhoven werd door Hans voorgelogen. De Belgische Beatrice was eerst ‘ gewoon’ een vriendin, later bleek ze Connies huwelijk wel degelijk verwoest te hebben.

Ook Tooske Ragas moest eerst haar echtgenoot Keith wegwerken voordat ze met Bastiaan naar buiten kon treden. Drie weken na de officiele scheiding kwamen ze eindelijk uit voor hun relatie, die al vele maanden aan de gang was.