AMSTERDAM - Chris Brown heeft zich verontschuldigd voor zijn woede-uitbarsting bij een interview in het Amerikaanse programma Good Morning America. De 21-jarige r&b-zanger stormde de studio uit nadat hij een paar vragen over zijn ex Rihanna kreeg.

In zijn kleedkamer smeet Brown met een koelbox. Naar verluidt sneuvelde een raam. "Ik ben teleurgesteld over mijn gedrag", zei Brown in een Amerikaanse radioshow. "Ik wil mijn excuses aanbieden aan iedereen die geschrokken is en iedereen die ik heb beledigd."

Brown zegt dat hij stoom af moest blazen. "Ik moest de woede kwijt die in mijn lijf zat", verklaart de 21-jarige zijn gedrag. "Ik werd erg emotioneel en bied daarvoor mijn verontschuldigingen aan."

Overleg

De zanger beweert dat hij niet wist dat hij tijdens het live-interview vragen over Rihanna zou krijgen. De relatie tussen de twee r&b-sterren strandde nadat Brown de zangeres in februari 2009 mishandelde.

Robin Roberts, die Brown aan de tand voelde, zegt dat voor de show wel degelijk is overlegd met de zanger. "We laten gasten vooraf altijd weten welke onderwerpen aan de orde komen tijdens het gesprek."

Welkom

Ondanks de woedeaanval is Brown nog steeds welkom bij Good Morning America. "Ik wens hem het allerbeste", zegt Roberts. "Ik hoop dat hij nog eens terugkomt, want ik zou graag nog eens met hem praten."