AMSTERDAM - Lauren Verster is smoorverliefd op haar nieuwe vriend Jort Kelder. De twee hebben sindskort een relatie, en de 30-jarige presentatrice kan naar eigen zeggen haar geluk wel van de daken schreeuwen. "Ik ben tot over mijn oren verliefd", onthult ze in Flair.

Verster, die voor haar werk ontzettend veel reist, wil momenteel dan ook zoveel mogelijk thuis zijn, om bij haar nieuwe liefde te kunnen zijn. Toch is haar relatie met Kelder nog pril, bekent de presentatrice in het tijdschrift.

"Ik ben ook niet van plan er te veel over te vertellen. Dan voelt het alsof anderen ermee aan de haal kunnen gaan, terwijl het juist iets van ons tweëen is. Iets kleins dat groeit. Maar wel in ons eigen tempo."

Liefdevolle relatie

De presentatrice zegt vrienschap en liefde de twee belangrijkste dingen in haar leven te vinden. "Ik vind het belangrijk tijd te kunnen steken in een liefdevolle relatie. Als ik verliefd ben, duik ik er vol in. Alles of niets. Ik ben niet voorzichtig en wil ook niet dat de ander reserves heeft ten opzichte van mij."

Verster vindt het vooral aantrekkelijk als een man authentiek is. "Iemand die lekker zijn eigen gang gaat, weinig rekening houdt met wat anderen daarvan vinden."

345lauren
De Flair met met Lauren Verster ligt vanaf vrijdag in de winkels.

Kinderwens

Verster heeft nog geen kinderwens, maar werd aan het denken gezet toen ze vorig jaar april haar dertigste verjaardag vierde. "Als ik kinderen wil - en die wil ik wel ooit - moet ik er toch ook niet te lang mee wachten."

Van een 'geregeld leven met man en kind' krijgt de blondine echter de kriebels. "Ik zou het liefst de eerste vijf jaar met zo'n kind de wereld rondreizen per nachttrein."

Grote 'echte' wensen voor de toekomst heeft Verster niet. "Ik ben bevoorrecht met het leven dat ik leid. Laat mij maar mooie programma's blijven maken en lekker verliefd zijn."