AMSTERDAM - Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Prive, Weekend, Story en Party. Met daarin deze week dat Linda de Mol geweldig scoort, Wesley Sneijder loonsverhoging krijgt, Yvon Jaspers boerenbont-prijzen opstuwt en dochter Breukhoven nog niet betaalt. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Het stond vorige week in Story. Patricia Paay had voor Valentijnsdag van haar vriendje een Porsche 911 Carerra gekregen. Glimmend liep ze om de auto heen: wat een prachtcadeau! Helaas is het karretje alweer ingeleverd. Toen ze in Duitsland ging proefrijden, schudde het stuur bijna uit haar handen.

Helaas was er iets ernstig mis met de auto en is het scheurijzer teruggebracht naar de dealer. Er wordt niet gerept over een vervangend nieuw exemplaar. Was het cadeau van vriendje Nicky een grap? Gaf hij zijn Patries slechts een proefritje cadeau en hielden de twee de media voor de gek?

Lekker ballen

Terwijl vrouwlief Yolanthe haar nieuwe slanke lijf toont (ze is bijna 10 kilo afgevallen), traint Wesley gestaag door. Party weet te melden dat zijn Italiaanse voetbalclub tevreden is. Wes kreeg dan ook een ferme loonsverhoging.

Ook zijn sponsorcontract met Nike legt hem geen windeieren. In plaats van de ‘ schamele’ zeven miljoen Euro netto van vorig jaar, krijgt hij dit jaar 11 miljoen bijgeschreven. Geen wonder dat Yolanthe zo verliefd naar haar kleine voetbaltopper blijft kijken.

Gouden Linda

Alles wat Linda de Mol aanraakt, lijkt in goud te veranderen. Haar tijdschrift loopt geweldig, haar tv-shows, de film Gooische Vrouwen belooft een topper te worden en ook de nieuwe serie ‘ Gek op Jack’ is goed ontvangen. Reden genoeg voor een grote grijns. Gelukkig is de blondine niet arrogant geworden door haar succes. In het voorwoord van haar blad mijmert ze vaak over haar onzekerheden, haar gevecht met de kilo’s en rimpels en het schuldgevoel als werkende moeder. Weekend wijdt dan ook graag een dubbele pagina aan de hardwerkende tv-vrouw en gunt haar graag haar succes.

Boerenbont

Maar liefst 5 miljoen kijkers trok Boer zoekt Vrouw. Dat werd gevierd met een feestje. Een aantal (oud)deelnemers van de serie keek gezamenlijk naar de laatste aflevering. Yvon zelf kwam maar heel eventjes aanwaaien op de fuif. Ze zit midden in haar verhuizing van Amsterdam naar het miljoenenpand in Loenen aan de Vecht. Prive heeft nog een leuk ‘weetje’.

Door het programma is het servies ‘Boerenbont’ populair geworden. Op internet is de prijs verdubbeld en er wordt vijf keer zo veel in gehandeld. Ook Yvon zelf hoop een graantje mee te pikken van het servies-succes. Ze ontwierp een variant op het servies, dat voor een klein bedragje te koop is. De presentatrice moet toch ergens de centen voor haar hoge hypotheek vandaan halen.

Dochter Connie betaalt niet

‘Houdt het dan nooit op?’ verzucht Story. Voor de tweede keer heeft de dochter van Connie en Hans Breukhoven betaalproblemen. Shanna weigerde een boetiek te betalen waar ze voor E 1000,- kleren kocht. Hans en Connie susten de rel en betaalden snel het bedrag. Maar nu is er weer een probleem.

Shanna moet ruim 4000 Euro betalen aan een parketvloerenbedrijf. Dat deed ze niet en er is beslag gelegd op haar appartement in Den Haag. Dochter Constanza zat in de bak op verdenking van diefstal van de kluis uit vader Hans’ huis, met zoon Jordy is geen contact en op Shanna’s huis is al voor de tweede maal beslag gelegd. Connie kan zich bij al deze problemen wel de extensions van ellende uit haar hoofd trekken.

Blonde bedriegster

‘Tatjana verliefd!’ juicht Story. De blonde zangeres zou in haar programma ‘Tatjana zoekt een man’ een leuke kandidaat hebben ontmoet. ‘Ik heb de hele dag vlinders in mijn buik, hij is echt mijn mannetje’ wil Tatjana wel verklappen. Ze zegt niet om wie het gaat, want het programma loopt nog. Maar volgens Prive bedot de blondine de boel. Vorige week hadden ze een grote reportage a la Peter R. de Vries. Daarop werd met een geheime camera de zangeres en haar buurman gefotografeerd. Met toestemming van de buren zou buurman Chris over het balkon klimmen en zo stiekem bij zijn Tat kunnen zijn. Ook zouden de twee een geheim flatje huren waar ze samen kunnen zijn. Niks geen partner van het tv-programma dus. Is Tatjana een blonde bedriegster? Of heeft ze echt iemand ontmoet?