AMSTERDAM - Rihanna is betrapt tijdens een shopsessie in een Australische seksshop. De zangeres sloeg donderdag een voorraadje erotische artikelen in bij de befaamde sekswinkel The Tool Shed in Sydney.

De assistent van Rihanna werd gezien toen hij de sekswinkel verliet met twee zwarte tassen vol geheimzinnige verpakkingen. Volgens een woordvoerder moest hij ervoor zorgen dat er geen klanten in de winkel zouden zijn, zodat Rihanna ongestoord haar erotische producten kon kiezen.

“Ik kan niet vertellen wat Rihanna deed of wat ze heeft gekocht. Dat is geheim”, meldt hij aan de Britse tabloid Daily Mail.

Rihanna (23), wiens aanstootgevende videoclip van haar nieuwe single ‘S&M’ in elf landen verboden is, verblijft momenteel in Australië voor haar ‘Last Girl On Earth’-tour. Het gerucht gaat bovendien dat ze zaterdag zal optreden tijdens Sydney’s gay-festival Mardi Gras.

Hypocriet

De zangeres staat erom bekend op het podium graag opvallende nietsverhullende outfits te dragen. Onlangs noemde ze meisjes die kritiek hebben op haar provocerende kledingstijl hypocriet.

"Mensen vinden me te sexy en op de een of andere manier hebben ze daar last van. Meiden houden er niet van om andere vrouwen sexy gekleed te zien. Het is een beetje intimiterend voor ze, en dat bedoel ik niet verwaand. Er is altijd wel iemand die het niet leuk vindt wat je doet", legt Rihanna uit.

"Mensen hebben enorm veel rare meningen over dingen. Over wat ik zeg, wat ik draag, waar ik heenga. Het is gewoon stom, echt onzin. Ik ben een jonge vrouw, ik ga graag naar clubs."

Negatief

"Wat is dat toch dat mensen niet kunnen wachten om iets negatiefs te zeggen. Zo hypocriet. De meesten zijn gewoon ongelukkig met zichzelf. Het zijn vooral vrouwen die boos zijn op andere vrouwen, maar ze moeten eerst hun eigen leven eens onder de loep nemen. Veel mensen hebben het lef niet om zichzelf te confronteren", spuwt ze haar gal.