AMSTERDAM - Wesley Sneijder is behoorlijk nerveus als zijn vrouw in de schijnwerpers staat. De voetballer was donderdagavond aanwezig bij het Buma Harpen Gala, dat door Yolanthe werd gepresenteerd.

"Ze weet precies hoe ze dit moet doen", vertelt de 26-jarige Sneijder. "En ze doet het altijd geweldig, dus ik kan rustig achteroverleunen." Toch doet de voetballer dat niet. "Ik ben toch altijd een beetje nerveus. Omdat ik het zelf niet in de hand heb."

Volgens Wesley is zijn vrouw juist zenuwachtig als hij aan de bak moet. "Als ik het zelf in de hand heb en voor een vol stadion moet spelen ben ik niet nerveus, maar zij. Zo blijven we in evenwicht."

yolanthe sneijder cabau
Yolanthe op het Buma Harpen Gala. Foto: ANP

Kritiek

De voetballer maakt zich verder niet al te druk om het commentaar dat zijn vrouw krijgt. "Kritiek is nooit erg, als het terecht is. Maar sommige dingen worden anders benaderd, zeker in het geval van Yolanthe."

Het korte blauwe glitterjurkje van de 25-jarige brunette maakte na de presentatie van het Nationaal Songfestival nogal wat tongen los. "Ze gaat er goed mee om", vindt haar man. "Dus ik heb geen zorgen."

Bekijk lezersfoto's van het Buma Harpen Gala op NUfoto.nl