AMSTERDAM - Britney Spears droomde als kind nooit over een leven in de schijnwerpers. De 29-jarige zangeres wist naar eigen zeggen wel dat ze wilde optreden, maar dacht nooit na over beroemd worden en wat dit voor gevolgen zou hebben.

"Ik heb als kind nooit nagedacht over beroemd zijn", beweert Britney in het Amerikaanse modetijdschrift V Magazine. "Maar God heeft wel een heel vreemd gevoel voor humor als een leven in de schijnwerpers niet mijn lot was."

De zangeres had zo haar pieken en dalen. Ze werd twee jaar geleden onder toezicht gesteld vanwege psychische problemen. Britney heeft hier belangrijke lessen uit gehaald.

"Ik heb geleerd om mezelf te blijven en niet te veranderen door wat mensen over me zeggen. Het is een belangrijke les en ik heb er lang over gedaan om dit door te krijgen."

Kinderen

Britney is ook een stuk gereserveerder geworden. "Mijn kinderen wil ik voor mezelf houden. Ze zijn mijn leven. Ik houd ervan voor ze te koken en thee te maken", mijmert ze. "Als ik stop word ik een voltijd moeder. Ik zou de paparazzi ook absoluut niet missen."