AMSTERDAM – Johnny Depp is erg onder de indruk van de manier waarop Angelina Jolie haar kinderen opvoedt. Het grootbrengen van zes kinderen lijkt hem een ontzettend zware taak, vooral in combinatie met een bloeiende carrière.

De acteur heeft zijn grote bewondering voor de actrice, die zijn tegenspeelster is in hun nieuwste bioscoopfilm ‘The Tourist’, uitgesproken op een persconferentie in het Japanse Tokio.

Veelzijdig

Volgens Depp combineert Jolie, die kinderen Maddox (9), Pax (6), Zahara (5), Shiloh (4) en de tweeling Knox en Vivienne (2) heeft met partner Brad Pitt, het moederschap en haar drukke carrière op een fantastische manier.

“Ze is zo’n veelzijdig en prachtig persoon dat alles aankan. Ze is een nuchtere, slimme en grappige vrouw en een ontzettend goede moeder”, aldus Depp.

“Zelfs wanneer ze omringd wordt door paparazzi, blijft ze altijd rustig. Ik weet niet wat ik zou doen in haar geval. Ik zou zomaar in de gevangenis kunnen belanden!”

Intieme scènes

De 47-jarige acteur, die sinds 1998 een relatie heeft met de Franse zangeres Vanessa Paradis, maakte tijdens de persconferentie nog een grap over de intieme scènes die hij met Jolie moest spelen.

Toen hem gevraagd werd hoe het voelde om zulke ranzige scènes met haar te spelen, was het antwoord: “Ik heb mijn familie niet verteld dat ik deze film aan het opnemen was. Ik kan het me niet herinneren, ik zat er niet in, ik heb de rol niet geaccepteerd en deze film bestaat niet. Angelina wie? Haar naam zegt me niks, dus ik ben onschuldig.”