AMSTERDAM - Beyoncé Knowles is een echte duizendpoot. De zangeres denkt dan ook dat het haar wel gaat lukken om én een gezin te stichten, én een goede moeder te zijn en daarnaast nog een succesvolle carrière te hebben.

Knowles, die getrouwd is met rapper Jay-Z, wil dolgraag moeder worden. Bovendien gelooft ze stellig dat ze daarna haar succesvolle zang- en acteercarrière kan voortzetten.

“Ik heb zo veel bewondering voor moeders die hun gezin en werk op elkaar weten af te stemmen. Als ik hen bezig zie, heb ik daar veel respect voor. Maar ik leer ook veel van die vrouwen. Zij laten zien dat hun leven in balans is, dat je het wél allemaal kunt hebben”, zegt de zangeres in een interview met de Britse Cosmopolitan.

“Ik geloof dat het allemaal kan, een carrière en baby’s. Het is een kwestie van goed organiseren. Dat probeer ik nu op een rijtje te krijgen.”

Huisvrouw

Ondanks dat Knowles het allemaal tegelijk wil, naast zingen en acteren heeft ze ook nog een eigen kledinglijn, bevalt het haar ook goed om een huisvrouw te zijn die veel tijd doorbrengt met haar man. Onlangs nam de zangeres een korte carrièrebreak en genoot ze van haar vrije tijd.

“Ik heb een jaar vrij genomen. Ik heb zelfs gekookt, al vond ik dat niet echt leuk om te doen. Ik ben geen goede kok, maar ik kan wel iets met ossenstaart! Het was gewoon fijn om de tijd te hebben een vrouw voor mijn man te zijn, in plaats van een carrièrevrouw die altijd maar op reis is”, besluit ze.