AMSTERDAM - Christina Aguilera is dinsdag gearresteerd in West Hollywood. De 30-jarige diva werd opgepakt vanwege publiekelijk dronkenschap.

Dat meldt TMZ dinsdag.

Volgens de politie was Cristina niet meer in staat om voor zichzelf te zorgen. Ook de vriend van de zangeres, Matthew Rutler, is opgepakt. Hij werd gearresteerd vanwege rijden onder invloed.

Nadat ze weer nuchter was, werd Aguilera weer vrijgelaten. Ze komt er zonder aanklacht vanaf.

Afkicken

Mensen die dichtbij de zangeres staan zouden hebben verklaard dat zij Aguilera al weken proberen te overtuigen om een afkickprogramma te volgen.

Scheiding

Het lijkt de laatste tijd niet goed te gaan met de zangeres. Twee weken geleden rondde de diva haar scheiding met Jordan Bratman af, met wie Aguilera vijf jaar lang een relatie had. In oktober hadden de twee de scheiding al aangevraagd.

Desondanks bleef Bratman bij Christina wonen. Zelfs toen de diva haar nieuwe vriend Matthew Rutler liet intrekken bleef hij bij zijn ex in huis. Pas twee weken geleden koos haar Bratman eieren voor zijn geld en verliet hij het huis.

Super Bowl

Februari kende enkele minder goede momenten voor de zangeres. Tijdens de Super Bowl kreeg Aguilera het voor elkaar om een rommeltje te maken van het Amerikaanse volkslied. Ze raakte tijdens het zingen de tekst kwijt.

Nauwelijks een week later kreeg Christina het voor elkaar om bijna van het podium af te vallen tijdens de uitreiking van de Grammy's.