AMSTERDAM - Lady Gaga stopt de herinneringen aan haar ontmaagding het liefst diep weg. De excentrieke zangeres onthult dat haar eerste keer een absoluut verschrikkelijke ervaring was.

Gaga, die momenteel opnieuw de hitlijsten bestormt met haar nieuwe single ‘Born This Way’ en bijbehorende veelbesproken videoclip, had voor het eerst seks toen ze een tiener was.

In een interview met de Britse Grazia geeft de zangeres toe dat ze destijds niet goed voorbereid was, waardoor ze er niet van heeft genoten.

“Ik werd pas op 17-jarige leeftijd ontmaagd. Maar ik moet zeggen dat ik er toen eigenlijk nog niet klaar voor was. Het was absoluut vreselijk”, onthult de zangeres.

Russisch roulette

“Ik heb nog nooit onveilige seks gehad. Ik heb mijn partners altijd gevraagd zich te laten testen en voorbehoedsmiddelen gebruikt, dat was altijd mijn regel. Anders speel je Russisch roulette.”

Lady Gaga (24), die naar verluidt op dit moment een relatie heeft met bareigenaar Luc Carl, leerde op veel latere leeftijd pas echt genieten van seks.

Kwetsbaar

“Ik genoot nooit echt van seks, tot twee jaar geleden. Ik had een fatsoenlijke, monogame relatie waarin ik me vrij voelde, er vertrouwen was en ik genoeg eigenliefde had. Met seks stel je je heel kwetsbaar op en het was voor mij belangrijk om te weten dat de relatie goed zat, zodat seks een uiting van liefde was en niets anders.”

In het verleden onthulde de zangeres al dat zij biseksueel is. Bovendien voegde ze daar destijds nog aan toe: “Ik heb een raar bijgeloof over seks. Als je het doet met mensen waar je niet verliefd op bent, verpesten ze al je energie.”