AMSTERDAM - Charlie Sheen heeft vlak nadat bekend werd dat Two and a Half Men is afgeblazen, al onderhandeld over een nieuwe serie. Dat heeft hij laten weten aan entertainmentwebsite Radar Online.

De acteur zegt met de publieke zender HBO in gesprek te zijn over een eigen show. Donderdag besloot televisienetwerk CBS de stekker uit Two and a Half Men te trekken vanwege de problemen met Sheen.

De 45-jarige acteur werd vorige maand met ernstige buikpijn opgenomen in het ziekenhuis nadat hij thuis 36 uur lang had gefeest met drank en drugs. De opnames van Two and a Half Men werden daarop stilgelegd, zodat Sheen kon afkicken.

Nadat Sheen zich weer eens negatief had uitgelaten over de producenten, besloten de makers om de opnames van dit seizoen helemaal niet meer voort te zetten.

Open brief

Sheen reageerde met een open brief aan zijn fans,waarin hij geen spaan heel liet van de makers. Zo schreef Sheen dat hij producent Chuck Lorre 'niets dan pijn' toewenst. Hij noemde het stopzetten van de show een 'onredelijke daad'.

Toch lijkt Sheen niet lang te treuren om het verlies. "Ik sta op het punt een deal te sluiten met HBO voor zeker tien shows. Het wordt groots, er komen allerlei gasten en we focussen ons op de waarheid en het absurde", laat hij weten. De show gaat Sheen's Corner heten.