AMSTERDAM - Demi Lovato gaat sinds haar ontslag uit een kliniek weer veel om met de 31-jarige acteur Wilmer Valderrama. Daar zou ze sinds mei mee aan het scharrelen zijn.

De 18-jarige Disney-ster mocht eind januari naar huis na een opname van drie maanden vanwege emotionele en fysieke problemen.

De actrice en zangeres zoekt sindsdien vaak het gezelschap op van Valdemarra, onthult een ingewijde in het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly.

Een woordvoerder kon woensdag niets tegenover het tijdschrift bevestigen. "We zeggen niets over haar persoonlijke leven."

Jonas Brothers

Het stel zou sinds mei aan het scharrelen zijn. Lovato en haar toenmalige vriend, zanger Joe Jonas, gingen toen uit elkaar.

Ze werkte nog een paar maanden samen met de Jonas Brothers, aangezien ze de Camp Rock 2 toer deden. Demi stopte daarmee om hulp te zoeken in haar gevecht tegen eetstoornissen en zelfverminking.

Lindsay Lohan

Wilmer had eerder relaties met de actrices Mandy Moore en Lindsay Lohan. De acteur uit That 70's Show zou wel meerdere beroemdheden op zijn lijstje hebben staan, waaronder Jennifer Love Hewitt en Ashlee Simpson.