AMSTERDAM - Naast de Italiaanse premier Silvio Berlusconi, wordt nu ook voetballer Cristiano Ronaldo verdacht van seks met de minderjarige Karima El Mahroug.

De achttienjarige werd verhoord voor haar seksaffaire met Berlusconi, maar biechtte ook direct haar vrijpartij met Ronaldo op.

Tijdens gesprekken met officieren van justitie die de seksaffaires omtrent Berlusconi onderzoeken, vertelde El Mahroug niet alleen seks te hebben gehad met de premier, maar ook met Real Madrid-speler Cristiano Ronaldo.

Hotelkamer

El Mahroug vertelde de officieren dat ze Ronaldo leerde kennen tijdens een avondje stappen. Volgens de buikdanseres wist de voetballer dat ze nog maar zeventien was toen ze vervolgens seks hadden in een hotelkamer in Milaan.

Karima El Mahroug christiano ronaldo
Ook Ronaldo zou het bed hebben gedeeld met Karima El Mahroug. Foto's: AFP/Wenn

In de ochtend was de voetballer nergens te bekennen, maar had hij wel 4.000 euro achtergelaten. El Mahroug voelde zich beledigd en gooide champagne over Ronaldo heen toen ze hem weer zag in een andere nachtclub, aldus de Britse tabloid The Sun.

Valse aantijgingen

Ronaldo ontkent alle beschuldigingen en zegt het slachtoffer te zijn van valse aantijgingen. In een bericht op de website van zijn zaakwaarnemer claimt hij zelfs niet in Milaan te zijn geweest in de desbetreffende periode.