AMSTERDAM - Maik de Boer heeft zich in het verleden aardig vergist in een dame met een zwoele stem. De stylist, die tegenwoordig voor de mannen gaat, had een tijdje dagelijks telefonisch contact met een vrouw en wilde haar graag in levenden lijve zien.

De ontmoeting liep uit op een deceptie.

"Ze had zo'n ongelooflijk geile sexy stem dat ik dacht: wow, die wil ik ontmoeten", vertelt De Boer. De date verliep echter niet zoals gehoopt. "Toen bleek ze 1.20 meter en honderd kilo. En niks ten nadele van dat, maar ik houd er niet van", bekent de stylist.

De Boer weet wat hij wel graag ziet op een afspraakje. "Ik ben heel erg van de ouderwetse etiquette en protocollen, want we zijn het een beetje kwijt", vindt de 50-jarige stylist.

"We gaan in korte broek naar het restaurant, we gaan in spijkerbroek naar de opera. Ik zeg altijd: in een restaurant eet je ook niet van een plastic bordje."

Ook heeft hij een dringend kledingadvies voor vrouwen paraat. "Met kleding kun je onbewust op een verkeerde manier communiceren", legt De Boer uit. "Als je als vrouw een enorm decolleté hebt op je eerste date, kan hij denken: lekker voor een keertje en dan weer door."