AMSTERDAM - Lindsay Lohan vindt het ongelooflijk dat haar daden zo breed worden uitgemeten in de media. In een berichtje op Facebook toont Lohan haar ongenoegen over alles wat er over haar geschreven wordt.

De 24-jarige actrice moest woensdag voorkomen voor het stelen van een gouden ketting van een juwelier.

Lohan ontkent dat ze het sieraad gestolen heeft. Ze zou de ketting slechts hebben geleend van de juwelier. "Ik zou nooit stelen, als mensen zich dat afvragen", schreef Lohan donderdag op Facebook. "Ik heb nooit geleerd te liegen, vals te spelen of te stelen."

Outfit

Niet alleen wat Lindsay doet, wordt breed uitgemeten in de media. Ook haar outfit tijdens haar rechtbankbezoek, een wit jurkje met zwarte pumps, werd uitgebreid besproken. "Wat ik draag naar de rechtbank zou geen voorpaginanieuws moeten zijn. Het is gewoon absurd", vindt Lohan.

Lohan laat haar turbulente leven naar eigen zeggen het liefst achter zich. "Ik wil gewoon weer op de set staan, met rust gelaten worden en aan het werk."

Ze riskeert echter een celstraf als de rechter bepaalt dat ze schuldig is aan diefstal, terwijl ze zich nog in haar proeftijd wegens rijden onder invloed bevindt.

lindsay lohan
Lohans outfit werd deze week vergeleken met het jurkje dat Sharon Stone droeg in Basic Instinct. Lohans 'Glavis'-jurkje is inmiddels uitverkocht, laat ontwerpster Kimberly Ovitz weten.