AMSTERDAM - Tatjana Simic is teleurgesteld in de mannen die via de datingshow Wie Kiest Tatjana? haar hart proberen te winnen. "Ik had toch gehoopt dat ze wat intelligenter zouden zijn en zouden beseffen dat ik een normale vrouw ben", zegt de 47-jarige in een interview met Viva.

"De mannen die meedoen, verwachten dat er een wandelende pin-up hun huis binnenkomt", zegt ze in het tijdschrift.

De blondine ziet de show slechts als werk. "Ik doe mijn werk puur om geld te verdienen. Het is oppervlakkig, heeft niets te maken met wie ik ben."

Ook is Tatjana blij met het verzetje. "Het leidt me af van mijn eigen verbroken relatie en het verdriet dat ik daar om heb." Tatjana's relatie met miljonair Ronny Rosenbaum liep in september op de klippen.

Omdat Tatjana in was getrokken bij Rosenbaum stond ze na de breuk op straat. De zangeres woont sindsdien weer bij haar moeder. "Bij mijn moeder voel ik me geborgen. Dat is mijn thuishaven en op dit moment is het de enige plek waar ik de controle echt los kan laten."

Moeder

Simic kan naar eigen zeggen niet zonder haar moeder. "Mijn moeder is altijd met mij bezig, niet met mijn zusje. Zij heeft een man en kinderen en redt zich wel. Ik moet er niet aan denken dat mijn moeder wegvalt."

Kinderen wil de blondine niet meer en of ze ooit een man zal vinden weet ze niet.

"Soms heb ik het gevoel dat ik nog nooit een relatie heb gehad met iemand die echt van mij hield en mij echt zag zoals ik ben. Wie weet komt er een dag waarop ik denk: ik wil helemaal geen man meer, ik wil alleen zijn. Maar zover is het nog niet. Ik voel dat ik energie genoeg heb om mijn leven met iemand te delen."