AMSTERDAM - Kim Kardashian is aan het diëten geslagen. Ze propte zich tijdens een recent verblijf in New York vol met nootjes, hotdogs en ander 'straatvoedsel', waardoor de 30-jarige realityster bijna vijf kilo aankwam.

Dat was voer voor de roddelbladen, die speculeerden over een zwangerschap.

Kardashian was in New York voor de opnamen van Kourtney & Kim Take New York, een show waarin de zusjes een nieuwe winkel openen van hun eigen keten Dash.

"Ik ben maar één keer naar de sportschool geweest", bekent de socialite tegenover het Amerikaanse tijdschrift Harper's Bazaar. "En ik ben 4,5 kilo aangekomen. Alle bladen schreven: Kim is zwanger. Op de hoek van de straat kocht ik nootjes, hotdogs en ander vlees."

Suiker

Kardashian is daarom nu op dieet. "Het moet wel", legt ze uit. "Ik houd van eten: kitkats, koekjes, ijs. Ik heb minstens vijf keer per dag suiker nodig."

Hoewel de socialite goed in de slappe was zit - ze toucheerde vorig jaar zes miljoen dollar - heeft ze naar eigen zeggen soms een zwaar leven.

"Het is zo'n enorme strijd voor me om gezond te eten. Ik heb allerlei problemen: met mijn zussen, mijn ouders en nog veel meer."