AMSTERDAM - Olcay Gulsen weet wel waarom ze het zo ver heeft geschopt in de zakenwereld. "Ik wil altijd al de beste, sterkste en snelste zijn. Soms op het ziekelijke af", zegt de 30-jarige zakenvrouw deze maand in Cosmopolitan.

Zakelijk gezien heeft Gulsen het helemaal voor elkaar. Ze is eigenaar van Supertrash, een van de snelst groeiende modemerken. Daardoor is ze op haar dertigste al miljonair.

Naar eigen zeggen neemt Gulsen zelden genoegen met een 'nee'. "Toen ik 21 werd, heb ik mezelf de vraag gesteld: wil ik feesten op Ibiza of geld verdienen? Het antwoord is duidelijk."

Toch zegt Gulsen nog steeds veel last te hebben van faalangst. "Ik sta elke dag wel een keer stil bij de risico's die ik neem. Ik kan ook alles kwijtraken. Ik leef graag op het randje, dat is de rode draad in mijn leven. Dat houdt me wakker en scherp."

Een keiharde zakenvrouw vindt Gulsen zichzelf niet. "Eerder het tegenovergestelde. Ik ben een echte pleaser, een softie."

Edgar Davids

Gulsen is de laatste weken veel in het nieuws geweest vanwege haar relatie met voetballer Edgar Davids. Het stel zou gaan trouwen, maar is tijdelijk apart gaan wonen nadat er geruchten opdoken dat Davids zou zijn vreemdgegaan.

Vanaf deze maand heeft Gulsen een maandelijke column in Cosmopolitan.