AMSTERDAM - Olcay Gulsen vindt het vreselijk dat ze nu niet meer samenwoont met Edgar Davids. Het stel heeft een time-out in hun relatie ingelast, na beschuldigingen dat de voetballer een affaire zou hebben gehad. Of het weer goedkomt, weet Gulsen nog niet.

Wel zegt de zakenvrouw in een interview met Grazia dat ze haar leven met Davids ongelofelijk mist.

"Hij is mijn allerbeste vriend. Door weg te blijven straf ik niet alleen hem, maar ook mezelf. Ik hou gewoon heel veel van Ed. Dat gevoel kan ik niet zomaar uitschakelen. Als ik besluit er een punt achter te zetten, moet ik keihard in mijn eigen vlees durven snijden, mijn hart eruit rukken en niet meer terugkijken. Dat druist tegen al mijn gevoel in."

In het tijdschrift zegt Gulsen dat Davids beweert dat hij niet is vreemdgegaan. Zelf zegt de zakenvrouw niet te weten wie en wat ze moet geloven.

Trouwen

Naar eigen zeggen is haar wereld ingestort nu het verhaal over de mogelijke affaire naar buiten is gekomen. "Ik was gelukkig, woonde samen met de man met wie ik zou trouwen en van wie ik wellicht kindjes zou krijgen, maar na dat ene telefoontje van De Telegraaf was opeens alles 180 graden gedraaid."

"Doordat het als een donderslag bij heldere hemel kwam, raakte het me recht in mijn hart."

Echte liefde

Of Gulsen de relatie een nieuwe kans wil geven, weet ze nog niet. "Ik wil niet vluchten, maar de pijn en het verdriet recht in de ogen kijken. Als het echte liefde is tussen mij en Ed, zullen we dit overwinnen en er uiteindelijk sterker uitkomen."