AMSTERDAM - Hind Laroussi ziet een huwelijk en kinderen wel zitten. "Ik zeg geen nee", vertelt ze in een interview met het AD. "Maar ik denk niet dat dit op hele korte termijn gebeurt." Hind heeft een relatie met Eddie, die ook haar manager is.

Hind heeft haar handen voorlopig vol aan crosspop, de nieuwe muziekstijl die Eddie voor haar bedacht.

"Het is pop waar een vleugje van allerlei genres in terugkomt", legt de 26-jarige zangeres uit. "In vergelijking met mijn vorige album hoor je minder etnische invloeden. Ik was toen eigenlijk een beetje doorgeslagen."

Het album Crosspop kwam tot stand dankzij de site Sellaband, waar geïnvesteerd kan worden in de plaat. Hind noemt de mensen die geld hebben gestoken in haar plaat believers.

"Mijn believers probeer ik zoveel mogelijk te betrekken bij mijn plannen. Zij hebben zelfs mee kunnen stemmen over de tweede single die ik ga uitbrengen. Ze kozen voor I Want It, dat deze week officieel verschijnt."

Hind wil haar nieuwe nummers graag in de Nederlandse theaters spelen. "Met het album ben ik ontzettend tevreden en ik hoop er binnenkort mee op theatertournee te gaan." Daarnaast heeft de zangeres plannen voor een vast podium voor crosspop in Amsterdam.