AMSTERDAM - Pink is niet blij met de foto's die de paparazzi de laatste weken van haar groeiende buik hebben genomen. De zwangere zangeres heeft daarom de tegenaanval ingezet: ze is zelf begonnen met een cursus fotografie.

"Omdat de paparazzi tegenwoordig geen enkel gevoel voor fotografie of kunst hebben en ontzettend lelijke foto's maken, post ik een zelfportret", kondigde Pink via Twitter aan. "Drie weken fotocursus en ik ben al een veel betere fotograaf dan hen."

De 31-jarige Pink bevestigde in november dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. "Ik eet tegenwoordig voor twee", vertelde ze in de talkshow van Ellen DeGeneres.

Daarmee maakte de zangeres een einde aan geruchten die al een aantal weken de ronde deden. Of Pink en haar man, motorcrosser Carey Hart, een zoon of dochter krijgen is niet bekend.

Meisje

Pink zei in de talkshow van DeGeneres dat ze vermoedt dat ze een meisje krijgt. Een naam wordt dan een probleem.

"We zoeken overal naar een leuke meisjesnaam. Ik wil een originele naam met betekenis, maar Carey vindt dat hij een meisjesnaam heeft en wil niet dat zijn kinderen een vreemde naam krijgen."

Geen probleem

Mocht Pink een jongen op de wereld zetten, dan is er geen enkel probleem. Dan luistert het kereltje naar de naam Jameson. "Mijn vader heet James, mijn broer heet Jason en Careys tweede naam is Jason", somde Pink eind november op.

"En verder houden we van whisky, dus het spreekt voor zich."