AMSTERDAM - Emma Bunton kan over een paar maanden aan de beschuit met blauwe muisjes. De Spice Girl krijgt weer een zoontje, onthulde ze zaterdag in haar eigen radioshow. De 35-jarige zangeres en haar verloofde hebben al een zoon, de 3-jarige Beau Lee Jones.

Bunton kondigde de komst van haar tweede kind in november aan. De Spice Girl liet eerder in interviews doorschemeren dat ze toe was aan gezinsuitbreiding.

Haar tweede zoon moet in mei geboren worden. Vader van beide kereltjes is zanger Jade Jones, met wie Bunton sinds 1999 een relatie heeft.

Jones maakte in de jaren negentig deel uit van de boyband Damage. Tegenwoordig is hij de leadzanger van de groep CherryBlackStone. De 31-jarige Jones ging eind januari op zijn knieën voor Bunton. Een trouwdatum is nog niet bekend.

Beckham

Emma 'Baby Spice' Bunton is niet de enige Spice Girl die in verwachting is. Ook Victoria Beckham verwacht dit jaar weer een kleintje.

Beckham, die al drie zoon heeft, zou eindelijk in verwachting zijn van een meisje. 'Posh Spice' sprak openlijk over haar verlangen naar een dochter.