AMSTERDAM - Het is nog niet duidelijk of de relatie van Johnny de Mol en Bridget Maasland gered kan worden. De Mol vertelt dat hij nog weinig kan zeggen over de huidige stand van zaken, maar van ruzie is volgens de presentator geen sprake.

Woensdag doken geruchten op over een relatiebreuk, omdat Bridget door een vermeende ruzie eerder thuiskwam dan gepland na hun gezamenlijke vakantie op Bali.

Johnny reisde door naar Australië, terwijl Bridget naar huis vloog. "De hele ophef rondom die breuk is helemaal langs me heengegaan, omdat ik op vakantie was en meteen van Schiphol naar de Beekse Bergen ben gegaan", zegt De Mol.

Geen ruzie

Maasland en De Mol verschenen vrijdag beiden op het liefdadigheidsevenement de Dag van het Vergeten Kind in Beekse Bergen. Bridget haalde Johnny op van Schiphol, waarna de twee samen naar het evenement reden. "Bridget en ik hebben absoluut geen ruzie, zoals werd beweerd."

Johnny kan nog niet zeggen of het goed komt tussen de twee. "En als ik het zou weten, zou ik het niet zeggen."

Hij concentreerde zich vrijdag liever eerst op het welzijn van de vijfhonderd aanwezige kinderen uit opvangcentra. "Wat onze sores ook mogen zijn, daar ging het vandaag niet om."

Maasland liet aan RTL Boulevard weten dat ze vindt dat ze er samen uit moeten komen. "We kunnen in ieder geval met elkaar door een deur."