AMSTERDAM - Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Prive, Weekend, Story en Party. Met daarin deze week dat Jan Smit liever voetbal kijkt dan babyfuif bezoekt, Christina Curry uitschoot met de schaar, er ‘iets‘ is met Johnny en Bridget en Yolanthe wel van een geintje houdt. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Spookje

Iiiiew! We kunnen een kreet van ontzetting niet onderdrukken bij het zien van Patricia Paays dochter Christina Curry in Privé. Wat is er met het kind gebeurd? Ze heeft haar lange haar afgeknipt en rood geverfd. Zo te zien na een flinke borrel, want er zit geen enkel model in, met een plukkerige pony. Ze draagt een trui uit de graaibak van de Kringloop, shorts en - het is winter! - een dunne bleke panty. In Party completeert ze haar ‘bag-lady’ look met zwarte lippenstift.

Moeder Patricia loopt er beeldig als altijd naast, met gelakte nagels en Chanelsieraden. Volgens het blad giert ze het altijd uit als haar dochter terugkomt van de kapsalon en ook al zou zij er niks aan vinden, dan nog moet Christina lekker doen waar ze zin in heeft. Deed mams vroeger ook, meldt de diva-op-leeftijd rebels.

Volendamse babyfuif

Zanger Nick (van Simon) heeft een baby en dat moest worden gevierd. De ‘babyshower’ vond echter niet thuis plaats. In het Volendamse dorpshuis St.Jozef was een zaal gehuurd om het bezoek te ontvangen. Natuurlijk kwamen Jan Smit en Liza opdraven, net als collega Simon en de 3J’s. In het verenigingsgebouw wordt heel wat afgefeest, zien we op de website (http://www.jozefvolendam.nl/).

Kermis, concerten, buffetten, klaverjassen en bruiloften: heel Volendam weet de feestzaal te vinden. Jan Smit en Simon Keizer piepten er volgens Weekend voor het einde van het feestje al tussenuit. Zij wilden per se de voetbalwedstrijd in het lokale stadion zien.

Vader Nick moest eerst nog de cadeaus naar huis sjouwen, waaronder een giganische rieten wieg. Volgens het blad had de zanger liever de wedstrijd gezien, maar ja, als goede gastheer moest hij tot het einde blijven.

Eigen centen verdienen

Prinses Laurentien heeft een boek geschreven. Eerder al schreef ze over ‘Mr Finney’ en dit is deel twee. In Diergaarde Blijdorp was de presentatie. Laurentien droeg een aparte groene tuniek en hoge leren laarzen. Hebben al de prinsessen dezelfde ‘overknee‘ laarzen of leende ze deze van schoonzus Máxima? Anyway: de prinses was blij en trots met haar boek. De inkomsten ervan gaan naar haarzelf en niet naar een goed doel. ‘Royal’ -ties dus.

Want Laurentien en haar man Constantijn moeten echt hun eigen centen verdienen, benadrukte ze in Weekend. Schrijven is nu haar hoofdberoep, ook al moet ze daarvoor andere (betaalde) klussen afhouden. Maar - zoals het een echte prinses betaamt - dat heeft ze graag over voor het idee achter het boek. Dat kinderen en volwassenen naar elkaar luisteren en van elkaar leren.

Wat was ‘t nou?

‘t Is over en uit tussen Johnny de Mol en Bridget Maasland. Tijdens hun vakantie kwam zij eerder terug omdat er ‘iets’ was voorgevallen op Bali. Alle bladen kraken hun hersens over wat dat ‘iets’ nou kan zijn. Is Johnny vreemdgegaan (Party)? Was er ruzie over peuterzoon Mees (Privé)? Helaas weet niemand exact wat er nou met die twee aan het handje is.

Zelf laten ze er ook niks concreets over los. ‘Op Bali is er inderdaad iets voorgevallen’ vertelt Bridget. ‘Maar je komt natuurlijk niet terug omdat je een keer bonje hebt gehad’. Tv-collega Eddy Zoëy kan er de lol wel van inzien. Hij twitterde: ‘ Het programma idee dat ik voor Bridget had, getiteld: Hoe Houd Ik De Mol? is bij deze gecanceld.’

Lachen met Yo

Ook Yolanthe heeft humor. Voor de reclame van haar lingerie poseert ze met het oranje shirt van man Wesley. In een kittige babydoll zit ze op het aanrecht en geeft het beroemde shirt een sopje. Leuk bedacht hoor. Ook reageert de tv-/voetbalvrouw nog even op het commentaar over haar (te) korte jurkje van het Songfestival.

Snibbig zegt ze dat ze het een prachtige kleur en mooi jurkje vond. ‘Wesley vond hem ook geweldig’. Ook al twitterde een vrolijke kijker dat ‘Als het jurkje nog korter was geweest, wij op slag allemaal amateurgynaecoloog waren geweest’ . Dat vinden wij dan weer humor.