AMSTERDAM - Kim Feenstra wil dolgraag kinderen met haar man Michael Mendoza. "We zullen er niet te lang meer mee wachten", zegt het 24-jarige topmodel deze week in een interview met Flair.

In het tijdschrift zegt Feenstra dat ze vaak met haar man praat over gezinsuitbreiding. "Aan de andere kant beseffen we dat we in de bloei van ons leven zijn en willen we er nu alles uithalen wat kan. Ik zeg niet dat dat met kinderen niet lukt, het wordt alleen iets ingewikkelder."

Feenstra stapte vorig jaar in het huwelijksbootje met Mendoza. Het stel ontmoette elkaar anderhalf jaar daarvoor op een feestje in de Amsterdamse Supperclub, waar de vonk tussen het stel direct oversloeg.

"Er zijn genoeg mensen die op dat moment tegen Michael hebben gezegd: 'Kim Feenstra, zou je dat wel doen?' Maar wat ik zo mooi vind aan Michael is dat hij zich daar niets van aangetrokken heeft."

"Hij heeft zijn best gedaan om mij beter te leren kennen. Te weten te komen wie ik echt ben. En hij heeft voor mij gekozen, ondanks alle bagage die ik met me meedraag."

Eenzaam

In het interviewe vertelt Feenstra verder dat ze het modellenleven soms eenzaam en onrustig vindt. "Maar ik besef ook dat ik erg gezegend ben dat ik dit werk kan doen. Ik zie alles van de wereld. Ik voel me een gipsy, ik kan heel snel mijn draai vinden in andere landen."