AMSTERDAM - Gabriel Aubry kan zich absoluut niet vinden in de uitspraak van zijn ex Halle Berry. De actrice liet dinsdag weten dat haar dochter Nahla niet in goede handen is bij haar vader. Ze wil de voogdij dan ook niet delen met Aubry.

"Gabriel is zeer teleurgesteld in het besluit van Halle om hem publiekelijk zwart te maken", zegt zijn woordvoerder in een verklaring op Access Hollywood. "Hij is van mening dat dit uiterst schadelijk is voo rhun dochter. Gabriel is een liefhebbende vader, die graag de voogdij met zijn ex wil delen."

Berry lijkt geen goed woord meer voor haar ex-vriend, een Canadees model, over te hebben. Dinsdag liet ze weten dat ze haar nieuwste rol heeft afgezegd om te vechten voor de voogdij.

Zorgen

Haar woordvoerder liet weten dat ze zich erg ongerust maakt om het welzijn van haar dochter als ze nog langer bij haar vader verblijft.

"Halle maakt zich grote zorgen om het welzijn van haar dochter als ze nog langer bij haar vader verblijft". Het is niet bekend waar de vrees van de Hollywoodactrice op gebaseerd zijn.

Problemen

Berry en haar vriend gingen in april uit elkaar. Aanvankelijk leek het stel na de breuk vriendschappelijk met elkaar om te gaan. De eerste problemen ontstonden nadat Aubry vorige maand liet weten officieel erkend te willen worden als Nahla's vader en een gezamenlijke voogdij aanvroeg.