AMSTERDAM - Het huis van de overleden actrice Brittany Murphy wordt toch niet geveild. Haar moeder heeft inmiddels twee biedingen op het huis binnen. Murphy overleed in december 2009 in haar woning aan een longontsteking.

Vijf maanden geleden stierf haar echtgenoot op dezelfde manier in het huis.

Op de Hollywoodvilla rust nog een hypotheekschuld van vier miljoen dollar, waardoor de bank aanstuurde op een gedwongen verkoop.

De geplande veiling werd maandag echter op het laatste moment afgeblazen. Een woordvoerder laat weten dat Murphy's moeder twee serieuze biedingen heeft ontvangen.

Onderhandeling

"De veiling is uitgesteld en de verkoper is momenteel in onderhandeling met verschillende partijen over een mogelijke verkoop", laat de woordvoerder weten aan de website The Hollywood Reporter.

De veiling staat nu gepland op 14 februari, mocht Sharon Murphy er niet uitkomen met de kopers. Het huis zelf bewonen is geen optie voor Sharon 'na alles wat er gebeurd is'.

Schimmels

Na het opmerkelijke overlijden van het jonge echtpaar werd het huis onderzocht op gevaarlijke schimmels. De uitslag daarvan is niet bekendgemaakt.

De vraagprijs van de villa is vijf miljoen dollar. Murphy kocht het huis samen met haar moeder in 2003 voor 3,85 miljoen dollar van Britney Spears, die er samen met haar toenmalige vriend Justin Timberlake woonde.