AMSTERDAM - Heidi Klum geeft toe nog steeds vlinders in haar buik te voelen als ze manlief Seal ziet. Het koppel is al zeven jaar getrouwd, maar doet nog steeds moeite om aantrekkelijk te blijven voor de ander.

Op een persconferentie waar Heidi Klum  haar nieuwe televisieserie presenteert, vertelt het model uitgebreid hoe aantrekkelijk ze haar man Seal vindt. "Seal is voor mij de meest sexy man die er is. Ik kijk nog steeds graag naar hem, hij is zo aantrekkelijk en sexy. Ik voel nog steeds vlinders in mijn maag als hij er is."

Aantrekkelijk

Het 37-jarige supermodel zegt nog steeds haar best te doen voor Seal. Zo zegt Klum dat ze zich, naast haar carrière, graag focust op haar gezondheid en lichaam: ‘We willen ervoor zorgen dat we elkaar nog steeds aantrekkelijk vinden’.

Bedekken

Om zo aantrekkelijk te kunnen blijven, doet het stel veel aan sport, eten ze gezond en houden ze hun lichaam in vorm, zo meldt People.

Heidi Klum moet er niet aan denken zich te verhullen voor haar man. "Ik wil niet uit bed komen en me direct bedekken. Ik wil niet denken: oh, kijk niet naar mijn kont."