AMSTERDAM - Nicole Kidman heeft haar meest recente gezinsuitbreiding bewust geheim willen houden. De 43-jarige Hollywoodactrice wilde haar gezin beschermen tegen de pers, zo meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

Kidman kwam pas op 17 januari naar buiten met het nieuws dat er drie weken eerder een baby was toegevoegd aan het gezin. Het kind kwam via een draagmoeder ter wereld. Het geheim houden van dit kindje, vond de actrice het zwaarste wat ze ooit heeft gedaan.

"Ik wilde iedereen over mijn dochter Faith Margaret vertellen, want ik was zo blij", aldus Kidman.

Toch besloot de 43-jarige Nicole Kidman haar kind geheim te houden. "We hebben besloten dat het iets is tussen mij en mijn man Keith Urban. We proberen haar een beetje te beschermen."

De naam van Nicole’s nieuwe kroost is afkomstig van Nicole Kidman’s oma. Volgens de actrice beviel haar oma op 49-jarige leeftijd nog van een kind, schrijft People.

Tom Cruise

De kleine Faith Margaret komt terecht in een gezin van drie kinderen: Sunday Rose (twee jaar), Isabella (achttien jaar) en Connor (vijftien jaar). Isabella en Connor zijn geadopteerd tijdens Kidmans huwelijk met Tom Cruise.