EINDHOVEN - Je Vecht Nooit Alleen is het liedje waarmee de 3JS Nederland zal vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival in Duitsland. Tijdens het Nationaal Songfestival zondagavond koos zowel de jury als het publiek voor deze compositie.

3JS speelde vijf zelfgeschreven nummers. Het laatste liedje Je Vecht Nooit Alleen kreeg het meeste bijval van het publiek in de studio op het Mediapark in Hilversum en de jury, bestaande uit Daniël Dekker, Annemieke Schollaardt, Eric van Tijn, Hind en René Froger.

Yolanthe Sneijder-Cabau presenteerde zondagavond het Nationaal Songfestival, dat live te zien was bij de TROS op Nederland 1.

Halve finale

De 3JS vertonen hun kunsten voor het eerst voor Europees publiek tijdens de tweede halve finale op donderdag 12 mei. Die avond nemen zij het op tegen artiesten uit onder meer België, Denemarken, Israël en Oekraïne.

Als de Nederlandse afvaardiging voldoende punten krijgt van de Europese tv-kijkers, gaan ze door naar de finale van het liedjesfestijn op zaterdag 14 mei.

3JS zingen 'Je vecht nooit alleen'