Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen Prive, Weekend, Story en Party. Met daarin deze week dat Connie Breukhovens dochters ellende opleveren, Wendy’s dure verjaardagsfeest, Roxeanne Hazes niet wil leren en zanger Simon een half miljoen weggooit. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Nog steeds is niet precies duideljk wat er nou met de dochter van Connie Breukhoven aan de hand is. Constanza zou nog steeds in voorarrest zitten. Uit het huis van vader Hans is een kluis geroofd en de dochter en haar man Mohammed zijn verdacht.

Ook Mohammeds broer en twee anderen zijn aangehouden. Volgens Weekend liep de relatie tussen Constanza en haar man slecht en heeft hij daarom (laten) inbreken.

Connie wil niet te veel reageren op alle geruchten, hangende het onderzoek. Wel gaf ze aan niet bij Constanza op bezoek te gaan als deze in de gevangenis terecht komt. Is dat onvoorwaardelijke moederliefde?

Dochter 2: betaalt niet

De andere dochter van Connie en Hans, Shanna, heeft ook een probleem. Ze kocht voor E 1000,- kleding in een Amsterdamse boetiek. Maar betalen deed ze niet. Toen de eigenaresse haar aansprak, scheurde ze snel weg op haar roze scooter.

Er is nu een deurwaarder aan te pas gekomen om het bedrag te vorderen. In theorie kan die haar appartement laten veilen als ze niet betaalt. De boetiekdame heeft Connie nog niet aangesproken op haar dochters rekening.

Ze vindt dat Shanna het zelf maar moet oplossen, maar moppert wel over zo veel onbeleefdheid. Helaas trof Story Shanna niet thuis toen ze om uitleg wilden vragen. De dochter zou in het buitenland zitten. Daar heeft ze wel geld voor dus.

Gekke Gullit?

In Prive zien de familie Gullit nog even vakantie vieren op St.Barth. Estelle is hip in een (Missoni?) jumpsuit, Ruud relaxed in een bermuda. Daags na dit tripje vertrok Ruud met spoed naar zijn nieuwe baan. Hij wordt voetbaltrainer in Tsjetsjenie.

Iedereen vraagt zich af wat hij in dat -niet ongevaarlijke- land gaat doen. Voor de centen hoeft hij immers niet te werken. Elke maand komt hij een paar dagen naar Nederland om bij vrouw en kinderen te zijn. Want Estelle piekert er niet over om mee te gaan.

‘Veel te gevaarlijk’ zegt ze. Weekend weet het treffend te verbeelden. Bij een foto van een kapot geschoten gebouw in de hoofdstad Grozny zetten ze: ‘Hier zien we Estelle niet gaan shoppen’. En dat kunnen wij ons inderdaad ook niet echt voorstellen.

De beuk er in

Een Volendammer krijg je moeilijk weg uit zijn dorp. Daarom ook blijven al die beroemde zangers in hun dorp hangen. Maar als je miljoenen verdient, zoals Jan Smit of Nick en Simon, wil je wel een groot huis. En die zijn er weinig in het bescheiden visserdorp. Oplossing: oud huis kopen, slopen en iets nieuws bouwen.

Jan Smit deed het al. Met Yolanthe richttte hij zijn nieuwe kapitale huis in. Of zijn nieuwe vlam Liza sindsdien veel heeft veranderd, weten we niet. Ook Simon is aan het bouwen. Voor ruim een miljoen kocht hij een vrijstaand huis en brak dat af. Hup, vijf ton weg, rekent Weekend ons voor.

Daarna komt er een nieuw huis, met een hypotheek van twee miljoen, verklapt de manager. Voor de zomer kan Simon verhuizen, slechts enkele tientallen meters verder dan zijn huidige woning. Hij blijft dus gezellig in zijn oude buurtje.

Roxie is jarig

En dat vieren..zij! Roxeanna Hazes is 18 jaar geworden. Het eerste wat de dochter van zanger Andre heeft gedaan, is stoppen met haar Havo. Ze was al twee keer blijven zitten en had geen zin meer. ‘Ik geniet lekker met mijn vriendinnen van het leven en heb eindelijk eens tijd voor mezelf’ zegt ze in Party over deze rigoureuze beslissing.

Dat ze wel kan leren, bewees ze door in een keer haar theorie-examen te halen. Mamma Rachel kocht alvast een cadeautje: een Fiat 500 van tienduizend Euro. En daar wilde Rox maar wat graag voor in de boeken duiken.

En Wendy werd 40

Wendy van Dijk werd 40. Direct na de uitzending van The Voice of Holland werd het gevierd. Vriend Erland ‘ontvoerde’ haar naar het chique Grand Hotel. De volgende avond was er een groot ABBA-feest met tientallen BN’ Ners.

Iedereen had zich leuk uitgedost, behalve Marco Borsato, die alleen een ABBA-shirtje droeg. Het mocht ook allemaal wat kosten, lezen we in Weekend. Gordon trad op met zijn Los Angeles Voices en er was een ABBA-act uit Engeland overgevlogen.

Zo werd in een avondje voor ruim 50.000 euro weg gefeest. Volgend jaar gewoon maar weer sober thuis met de visite in een kring en taart van de Hema.

Ben bezet

Vorige week nog gooide moeder Saunders haar zoon Ben in de aanbieding. Maar het blijkt dat Ben alweer aan de vrouw is. Sinds enige tijd is hij samen met zijn jeugdliefde Soraya. Die zat dan ook bij de finale van The Voice of Holland toen Ben die won. Groot feest natuurlijk voor de familie.

Zeker toen broer Dean ook nog eens Popstars won. Ben heeft voorlopig geen tijd om in de tattooshop te werken. De zanger gaat vaak optreden. Voor een half uurtje vraagt hij bijna 8,5 duizend Euro. Daar moest hij voor TVOH heel wat tattoos voor zetten.